Kart

Se kalender på forsiden (HJEM) for oppdatert info om ukens aktiviteter, møtetidspunkt og sted.

Kom gjerne innom for prøvetreninger inntil 3-4 ganger før du melder deg inn i klubben. Fint om du da sender oss en melding via vårt kontaktskjema.

Det anbefales på det sterkeste at alle som har lyst til å bli med på trening blir med på treningen på Lura på mandager som første trening. Her er terrenget enklere og det er ikke fullt så kupert.

Mandager
Trening Mandager på Lura, parkering av bil ved Lura Bydelshus (Prinsens vei 14A, 4315 Sandnes). Vennligst ikke parker på oppstillingsplass for lastebiler markert i rødt på kart.
Kart – Google Maps

Tirsdager
På tirsdager er det landeveistrening som regel fra Forus (før høstferien og etter påske), men og terrengtrening i Melshei for de over 15 år ca.
Etter høstferien og før påske har vi innendørstrening på Jåttå skole. De over 13 år / 145cm kan være med på Spinning på Arena Stadionparken.
Se kalenderen på forsiden (HJEM) for oppdaterte oppmøtesteder og tidspunkter.

Vintertrening

Sommertrening    (Melshei for de over 15 år – se kalender på forsiden)

Oppmøtested for landeveissykling kan variere, men hvis det er på Forus er det på Stavanger Trafikkstasjon Chr. August Thorings veg 12, 4033 Stavanger (Kart – Google Maps)

Onsdager

Onsdagstreningene er i Sørmarka, med gratis parkering for bil utenfor Oljedirektoratet, Professor Olav Hanssens vei 10, 4021 Stavanger (Kart – Google Maps)

Treningstider for barn og ungdom – Les mer!