Bli medlem / Medlemskontigent

Medlemskontingent fastsettes ved årsmøtet og er fortiden som angitt under.
Fra og med 1.1.2018 gjelder følgende satser:

Barn (aldersgruppe fra ca 6 til og med 12 år)
For syklister til og med 12 år er medlemskontigenten kr 400,-

Ungdomsgruppen (aldersgruppe fra ca 13 til og med 17 år)
For syklister fra og med 13 år og til og med 17 år er medlemskontingenten kr 400,-

Voksengruppen (alder fra 18 år)
For syklister fra og med 18 år er medlemskontingenten kr 500,-

Familiemedlemsskap
Medlemskontingenten for familiemedlemskap er kr 800,- . Vi oppfordrer til familiemedlemskap. Vennligst meld inn samtlige familiemedlemmer i skjemaet under, bruk tekstfeltet.

Støttemedlem
Medlemskontigent for støttemedlem er kr. 100,- .

Støttemedlem familie
Medlemskontigent for støttemedlem familie er kr. 200,-. Vennligst meld inn samtlige familiemedlemmer i skjemaet under.

Styret i Hafrsfjord SK har bestemt at de som melder seg inn etter 1. oktober hvert år og betaler full medlemskontingent blir fullverdig medlem for også påfølgende år. Dette innebærer i praksis at de tre siste månedene blir gratis.

Alle felter er obligatoriske og må fylles ut!

Lisens - Merk!
Lisens er obligatorisk for å delta i alle typer ritt, men det oppfordres til å løse lisens selv om man ikke deltar på ritt. Etter innmelding vil du bli sendt til vår "Hvordan bestille lisens" side. Følg vår veiledning.