Treningstider for barn og ungdom

Hafrsfjord Sykkelklubb er en klubb med hovedfokus på barn og ungdom. Vårt motto «Gøy via læring og mestring» innebærer fokus på mestringsfølelse og sykkelglede. Dette gjenspeiles i våre 3 ukentlige treninger. Flere av rytterne konkurrerer i ritt på landeveissykkel og terrengsykkel, men dette er ikke noe krav. Det viktigste er å ha det kjekt med sykkelen. Nye ryttere ønskes velkommen (meld gjerne fra på forhånd via vårt kontaktskjema).

Nye treningstider for barne- og ungdoms- gruppen, gjeldene fra og med 4/4-2018. Alt er ikke på plass ennå, følg med 🙂

Barn og ungdom plasseres i grupper hovedsaklig basert på ferdighetsnivå. Antall grupper er avhengig av oppmøtet. Man kan veksle mellom gruppene.

Grupper Terreng:

• Gruppe 1: De aller minste og nybegynnere. Ca. 6 til 9 år.
  • Gruppe 2: Erfarne barn og eldre nybegynnere: Ca. 9 til 13 år.
  • Gruppe 3: Erfarne ungdom: Ca. 12 til 15 år eller eldre nybegynnere.
  • Gruppe 4: Eldre ungdom (14-17)
  • Gruppe 5: Eldste utøverne (17+)

Grupper Landevei:

• Gruppe 1: De aller minste og nybegynnere. Ca. 9 til 11 år. Med terreng- eller landeveis- sykkel.
  • Gruppe 2: Øvrige utøvere med landeveissykkel.

Dag Trening
Mandager 18:00-19:30: Terrengtrening på Lura, Gruppe 1, 2, 3, 4 og 5
Oppmøte på Lura, se kart. 18:00-19:30.
Husk gode klær.
Tirsdager 18:00-19:00: Innendørstrening på Jåttå skole
20:00-21:30: Spinning på Arena Treningssenter

Onsdager 18:00-19:30: Terrengtrening i Sørmarka, Gruppe 1, 2, 3, 4 og 5. Vi deler utøverne i grupper etter hvor mange utøvere og trenere som møter opp. Husk gode klær.

En god del onsdager avvikles det landeveisritt som UnoX-cup og SSS-cup. Da er det færre utøvere og trenere på plass i Sørmarka, men treningen går allikevel. Se terminliste 2018 for oversikt

Torsdager  Fri / Egenetrening
Fredager
Lørdager
Søndager

For treningsted og kart – Les mer!